13-10-04

HAAL EEN HOORNE IN HUIS!

Van vrijdag 29 oktober t.e.m. donderdag 11 november 2004 is het weer Boekenbeurs te Antwerpen, de enige periode van het jaar dat de Vlamingen in hun geldbuidel tasten om boeken te kopen, wordt wel eens gezegd. In mijn hoofd is het nu al een beetje Boekenbeurs. Vandaar dat ik het lezerspubliek het volgende, niet te versmaden aanbod doe. Luister goed, ik leg het hieronder maar één keer uit. Maar u mag het natuurlijk meerdere keren herlezen.

Vanaf heden 13 oktober tot en met het einde van de Boekenbeurs krijgt eenieder die in die periode één van mijn twee dichtbundels aanschaft – Niets met jou (12,50 euro, rood voorplat, zie links) of Inbreng nihil (15 euro, blauw voorplat, zie rechts) – een door mij handgeschreven, gedateerd en gehandtekend gedicht, vrij te kiezen uit de aangekochte bundel.

Hoe dit praktisch te organiseren? Met zo weinig mogelijk rompslomp. U stuurt uw aankoopbon of kasticket, waarop duidelijk te lezen staat welk van mijn twee bundels (of beide) u aankocht, naar mijn postadres:

Philip Hoorne

Notelaarstraat 23

B - 8560 Wevelgem

U vermeldt welk gedicht ik voor u met de hand op een hoogwaardig A4-blad mag neerpennen en naar welk adres ik het ongekreukt mag terugsturen (portkosten ten mijnen laste). U krijgt er dus zomaar ineens een door mij handgeschreven enveloppe gratis bovenop, en dat allemaal omdat u doet wat u al veel langer had moeten doen: één of twee, door alle deskundige recensenten van ons taalgebied de hemel ingeprezen, Hoorne-bundels aanschaffen.

U heeft mij al in huis? Dan lijkt het mij handig om nu eindelijk dat tweede exemplaar aan te schaffen. Schenk het aan uw lief, uw vrijer, uw moeder, uw schoonmoeder, de leraar waar u stiekem verliefd op bent, die collega waar u een boontje voor heeft, of bespaar u al dat getob en hou het voor uzelf.

Ik ben nu al aan het trainen voor mijn schrijfsessies – tweemaal daags een halfuurtje tennisballen knijpen – en het dient gezegd, ik heb een uitermate sexy handschrift. Bovendien kan niemand inschatten hoe hoog de waarde van zo’n handgeschreven Hoorne kan oplopen als ik er niet meer zal zijn, en vermits ik te kampen heb met overgewicht, te hoge cholesterol, een torsie van mijn heiligbeen en last but not least die gemene tumor in mijn rechter hersenhelft, waar een heel regiment geneesheren geen raad mee weet, zou uw belegging wel eens sneller kunnen renderen dan u zelf vermoedt. Echte fans geven zo'n originele Hoorne natuurlijk nooit meer uit handen, voor geen geld ter wereld.

Haal een Hoorne in huis!


08:36 Gepost door philip hoorne | Permalink |  Facebook | |  Print | |

De commentaren zijn gesloten.