07-12-04

DE RECHTVAARDIGE RECHTERS

Krantenkop: 'Belgen zijn bang van computer.' Commentaar: "50% van de Belgen durft 's avonds de straat niet meer op, en nu durven ze ook niet meer thuisblijven, want brrrr, daar staat een computer."
 
"In Limburg zijn twee mannen veroordeeld omdat ze het kasteel van Heers niet hebben gerestaureerd. Shit zeg, ik heb dat kasteel ook niet gerestaureerd."
 
Dit en meer hoogstaande flauwekul in De Rechtvaardige Rechters, elke maandag om 21u. op Canvas. Let u vooral op Wouter Deprez (foto). Hij ziet eruit als een piepkuiken dat net het ei heeft verlaten, en spreekt met een West-Vlaams accent zo sappig dat hij eigenlijk constant een slabbetje zou moeten dragen. En op Jean Blaute natuurlijk, in het vorige millennium de grappigste van De Drie Wijzen. De dioptrie van zijn brilglazen mag dan misschien wel gestegen zijn van 12 naar 15, aan humoristische scherpte heeft hij nog niets ingeboet.

14:26 Gepost door philip hoorne | Permalink |  Facebook | |  Print | |

Commentaren

jammer jammer dat de debutantendag zo is tegengevallen.
ben maar wat blij dat ik naar de studiedag geweest bent over:
"van creatief schrijven naar creatief lezen" met workshops, georganiseerd door Marita de Sterck en Villa Kakelbont.(Provinciehuis: ook muf, muf)
ik heb maar een halve dag kunnen volgen, want dat viel samen met een selectiegesprek voor de opleiding docent creatief schrijven, na een uur gesprek had ik geen zin meer om weer naar de andere kant van de stad
te metroën om het vervolg van de studiedag bij elkaar te rapen. Ik was zo blij om bij de 15 (max.) geselecteerden te zijn, dat ik zowaar verdwaald raakte in het geroes van de Ker-mist-markt.
gouden raad: pik een graantje mee op zo van die debutanten of andere studiedagen, maar loop in tijds weg, misschien vind je de antwoorden op straat wel..
nicole ledegen

Gepost door: nicole ledegen | 12-12-04

De commentaren zijn gesloten.