30-09-05

FEEST

Enkele zakelijke berichten (voor gestileerde flauwekul en megalomaan gezwets moet u vandaag echt even elders naartoe, sorry):

 

Mijn geesteskind POËZIERAPPORT bestaat morgen 1 jaar. Vanavond wordt er op de site een bijzondere gastbijdrage geplaatst. Allen daarheen in de late uurtjes.

 

Ikzelf vier dit heuglijke nieuws in Den Haag waar ik zondag DICHTER AAN HUIS ben. U treft mij er in de namiddag ten huize Michael Goldan, Willemstraat 116. Dat is volgens het plannetje in mijn bezit helemaal in het centrum van Den Haag.

Nou, mocht ik mezelf niet zijn, ik zou wel weten waar naartoe zondagmiddag. En zelfs mezelf zijnde weet ik het: Willemstraat 116, Den Haag. Bij Michael Goldan. Bij regenweer graag voeten vegen voor het betreden van ’s mans nederige woning.

 

MANKIE is bevallen van drie kleine (of wat had u gedacht) poesjes (jazeker). Dit gebeurde al een tijdje geleden, maar ik had even teveel besognes aan mijn kop om u dit terstond te melden. Inmiddels staat ook vast dat de kleintjes een goede thuis in het vooruitzicht hebben. Welaan, klinkt het niet lief zoals ik dit neerschrijf.

 

Is het leven niet mooi?

Niet echt, maar we moeten het ermee doen. Of zoals mijn Duitse vertaler (o, u wist dat nog niet?) altijd zegt: Immer geradeaus! Oent daamaals nokmaals fraaken.


13:46 Gepost door philip hoorne | Permalink |  Facebook | |  Print | |

Commentaren

't is feest 't is feest en 't is nog nooit zo plezant geweest! Proficiat met de driedubbele geboorte, de Duitse erkenning en de verjaardag van Poëzierapport! We zullen er vanavond tijdens onze 37ste bijeenkomst meermaals op klinken en wie weet, misschien zullen we nog nuchter genoeg zijn om de verjaardagssurprise prime time mee te maken.

Prost!

Gepost door: Bert, Plebejer | 30-09-05

Duitse Erkenning? Fritz wenst jullie Viele Leute, aber don't mention the war! Jongens, jullie bezoeken deze weblog toch al lang genoeg om het gezever te herkennen. Niet dus! Mijn Chinese vertalel Hoe La Hoep zit hiel naast mij aan de computel en heeft een leuzenlol.

Gepost door: Philip | 03-10-05

De commentaren zijn gesloten.