17-10-05

HET EI IS GELEGD

Mijn nieuwe bundel Het ei in mezelf is verschenen, vandaar vanaf heden ook een platje aan de linkerzijde van uw scherm. Het platje aan de rechterzijde dient dan weer als teaser voor de presentatie op 9 november te Wevelgem waarvoor deze week de uitnodigingen verstuurd worden. Iedereen welkom.

De enkele exemplaren die mijn uitgever me toestuurde, vonden in Gent – Dichter aan Huis, weet je wel – een koper. Onder anderen Jeroen Naaktgeboren van de Woorddansers, Herlinda Vekemans en Frederik Lucien de Laere waren er als de kippen bij om mijn ei te verwerven. U hoeft de dame en beide heren niet lang te benijden. Het ei in mezelf zou nu ongeveer moeten opduiken in de boekhandel. Indien niet, vraag dat de winkelier het boek bestelt. Het ISBN is 9049970079. Een bestelling plaatsen bij Uitgeverij 521 is natuurlijk ook mogelijk. Mailen naar contact@uitgeverij521.nl.  

Meer hoeft er vandaag niet gezegd te worden.


12:24 Gepost door philip hoorne | Permalink |  Facebook | |  Print | |

Commentaren

Proficiat! Een dikke proficiat met de release! Vandaag een lovende recensie gelezen van dichter aan huis. De volgende keer ben ik er hopelijk wel bij. Goed meegevallen? Voorts hoop ik zo vlug mogelijk een exemplaar van je nieuwe bundel te bemachtigen, maar hij zal ondertussen al weer uitverkocht zijn zeker?

Gepost door: Bert, Plebejer | 17-10-05

We komen We komen dat eitje graag zelf eigenhandig ophalen op 9/11... Tiens, ook een 'Nine Eleven', als dat maar goed (af)loopt in Wevelgem...

Gepost door: Paul R. | 17-10-05

bundel Fefeliciteerd met je bundel, kon er vorig weekend niet zijn in Gent, ofschoon ik ook als dichter thuis was op pakweg driehonderd meter van waar het dichterlijks plaatsvond en bezoek had van iemand die me de nieuwe Belgisch-Franstalige bloemlezing gaf van Belgisch-Franstalige gedichten uit Brussel en de Walen. Las in de brakke hond een knap gedicht van je, zoals steeds eigenlijk. Zal er ook in Wevelgem niet zijn,
ofschoon Alain Delmotte het woord zal voeren en ik een emmer stront naar zijn kop wil gooien. Hartelijks, Koenraad.

Gepost door: koenraad goudeseune | 19-10-05

Hulde kon er vorig weekend niet zijn in Gent, ofschoon ook ik als dichter thuis was op nog geen driehonderd meter van waar het dichterlijks plaatsvond en bezoek had van iemand die me die nieuwe bloemlezing Belgisch Franstalige poëzie gaf waarmee ik me de laatste dagen al fel geamusseerd heb. Zal er ook in wevelgem niet kunnen zijn, ofschoon Alain Delmotte het woord zal voeren en ik een emmer stront naar zijn kop wil gooien. Las onlangs een knap gedicht van je in de brakke hond. Zoals steeds eigenlijk. Hartelijks, koenraad goudeseune.

Gepost door: koenraad goudeseune | 19-10-05

Zijn dat dan... twee emmers stront, eentje per post? Alle gekheid op een stokje, ik snap niet waarom je zo pissig bent op Alain, omwille van die recensie of weet ik veel wat. Alain is de laatste die zich in essays, recensies of inleidingen bewust kwetsend en geforceerd negatief zal uitlaten, zo ken ik hem toch. Ik weet haast zeker dat hij op 9/11 dingen zal zeggen die ertoe doen, zowel pro als contra mijn werk, maar wel hoffelijk en onderbouwd, en omwille van dat vermoeden heb ik hem uitgenodigd. Ik zal aan zijn lippen hangen, dat in elk geval.

De Brakke Hond: ja, het mocht wel weer eens, een dichie van mij. Als je van dat gedicht houdt, zal je wel van mijn hele bundel houden.

Hartelijke groeten uit Wevelgem.

Gepost door: Philip | 19-10-05

zen uit eigen werk. aan Koenraad Goudeseune, (kan dit aub doorgestuurd worden??)
hallo, ken je me nog, heel lang geleden inderdaad, maar ik volg toch nog een beetje: volgende week van plan om met een aantal leerlingen te komen luisteren in Ieper. En dan mijn vraag: heb je eventueel zin om 's anderendaags even binnen te springen in je oude schooltje (atheneum Ieper, waar is den tijd van de spreekbeurt over Nietsche!!), wij organiseren in de namiddag een zoektocht in het kader van gedichtendag en plannen een groooooot doek met jouw gedicht Iper erop (als dat mag natuurlijk??) zou leuk zijn as je er even kon bij zijn??,Zonder verplichting natuurlijk, en veeeel geld om ervoor te betalen hebben wij jammergenoeg ook niet!!
groeten Kristien, je oud-lerares Nederlands

Gepost door: kristien vandecasteele | 18-01-06

De commentaren zijn gesloten.