28-12-06

1 ADRES EN NOG ENKELE ANDERE

Jij bent moeilijk te krijgen, zei ze. Deze opmerking bracht mij eventjes van slag, tot bleek dat het over mijn bundels ging. Via via had ze na weken een besteld exemplaar van Niets met jou bemachtigd dat eruitzag alsof het een wasbeurt achter de rug had. Ik stelde voor het om te wisselen tegen een van mijn nette exemplaren, want mijn lezers zijn mij dierbaar.

Ik probeerde de boel nog wat te vergoelijken door te stellen dat die bundeltjes van mij toch al een tijdje uit zijn, de laatste, Het ei in mezelf, ook alweer meer dan een jaar, maar haar opmerking stemde mij triest en een beetje bitter. Het is waar, in de winkel van het Poëziecentrum had ik mezelf niet zien liggen en ook in de Fnac te Gent geen Hoorne te bekennen.

Wie een bundel van mij wenst aan te schaffen, richt zich het best tot mij. Eén adres: philip.hoorne@skynet.be. Of kan zich wenden tot de Standaard Boekhandel te Kortrijk, Wevelgem of Menen. Daar liggen al mijn bundels, ook het zo goed als onvindbaar geworden Inbreng nihil, en mijn Antwerpen-bloemlezing. Wellicht doe ik hier nu enkele boekhandels tekort, omdat ik niet eens weet dat ze mijn boeken aanbieden, maar als die mij even een seintje geven, dan neem ik hun namen ook op in het hoger vermelde rijtje. Ander alternatief zijn de internetboekhandels. Of bestel een exemplaar bij mijn uitgever, Uitgeverij 521 te Amsterdam.

Ik ben niet moeilijk te krijgen, je moet mij alleen weten te vinden. Bij deze mag dat geen probleem meer zijn.

10:42 Gepost door philip hoorne | Permalink |  Facebook | |  Print | |

De commentaren zijn gesloten.